maanantai 27. lokakuuta 2014

MIten Teen Blogin BL0GGeriLLa BL0gSp0tTiIn? osa 1, kannustava ja rohkaiseva johdanto.

Se ei ole ihan niin helppoa kuin heinän teko mutta melkein. Mutta toisaalta se ei ole niin raskasta kuin nostella talikolla heinää seipääseen. 


JOs tyytyy valmiiseen malliin, se on jo valmiina, ja näyttää enemmistön silmissä  paremmalta kuin jos sitä lähtisi käsi pelillä parantamaan ja tuunaamaan.

HTML koodin luominen muokkaus ja käyttö mahdollista mutta se on vähän kuin luopuisi heinän paalaus koneesta jota kaikki jyvä jemmarit käyttää

puhumattakaan java skripteistä phpstä CSS jne


eli kannattaa olla laiska. parempi niin aika on rahaa eikä  sitä kannata tuhlata joutavuuteen ellei asia ole erityisen sydäntä lähellä.


kuvat ja videot tulee helposti ja linkit ja vielä on kaiken maailaman vimpaimia ei gadgettja jotka tunnetaan myös widgetteinä jollain muulla blogialustalla tai vastaavalla.


Nyt voidaan pitää tauko.






Flying Lotus - You're Dead












koko levy on Tuubissa





Herbie Hancok messissä ....








samoin kuin Ressu Koira (Snoop Dog) joka on nykyään nimeltään Ressu Leijona:





















I Feel Space ...

SPACE - Magic Fly (1977)













Lindström Ruotsista (tai Norjasta, whatever):

 I Feel Space















lauantai 25. lokakuuta 2014

FeeBzZ - MaAilmAn pAraS nAIs rÄpPeRi ???!!!

Feebzz - High Fashion Bitch

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

tykkää Feebzzistä Face bookissa:




katso hienot Tumblr sivut





eräs hipsteri on näin ymmällään:

Slutwave naispuolinen rap-peli
Nartut viitataan Internet-
ja populaarikulttuurin trendejä
Brooke Candy, Kreayshawn, Three Loco
Marginaalinen sisältöä tuotetaan korkean tuottotason

TRVP MUSIC VAIHTAA DUBSTEP?

R u trappin Tumblr?







Onko se helpompaa kuin EVR 2 olla TRVP musiikin tuottaja?
Onko se helpompaa kuin EVR 2 olla slutwave / pitoisuus-farm-aallon räppäri [kautta Riff Raff / Lil B]? Mitä TRVP tarkoittaa?
Mikä on TRAP MUSIC?
WTF = TRVP?
TRVPPN?
Ovat "V: n uusi ?
IS TRAP = TRVP?
Miten u TRVP Tumblr?
Onko Tumblr uusi Myspace?
Do u vibe 2 FEEBZZ?


  Onko TRVP musiikkia "loppuun indie / EDM" trendi?
Onko "paska rap" pilata kaiken?
TRVP


perjantai 24. lokakuuta 2014

MIKSI NIIN VAKAVA? HANKI VÄRIKYNÄ!!!!! G-DRAGON - CRAYON (크레용) M/V

 K-pop on yleistä intensiteettiä. Se on pop, vain enemmän. Niin usein tuntuu Nopeutetuissa pop useimmat länsimaalaiset ovat tuttuja. West on pitkään pitänyt tulevaisuudessa valehdella Itä-Aasiassa, joko teknisesti tai poliittisesti, ja Etelä-Korea on yksi kehittyneiden internetin käyttö ja infrastruktuuri maailmassa. Se omistaa myös ja televises turnauksissa scifi-tietokonepeli Starcraft, ja käyttää robotteja opettaa lapsille Englanti, vartija vankiloissa ja taistelemaan meduusa laumoittain mitä he kutsuvat "osuuskunta meduusa poisto strategioita." K-pop säännöllisesti heijastaa tätä futuristinen kuva-ja monet länsimaalaiset ainakin-olemalla muukalainen, catchier mutkikkaampia, monimutkaisempi, epätodellinen ja vain yleensä menee kovemmin kuin Länsi pop. Se on kuin kurkistuksen tulevaisuuteen, tai ainakin syvempi, voimakkaampi läsnä ...










lyriikat:





Hanki värikynä Hanki värikynä 
 Mori Okke mureup bal 
 Nyytti tarkista nyytti 
check Mori Okke mureup bal 
 Nyytti tarkista nyytti 
check
Ajikdo kkulliji ana kyllä ​​olen aika poika  

Nan naradanyo niin lentää nallari poika 

 -Wol hwasumokgeumtoil?
 -nan bappa oppa nappa!

BAAAD poika  
Olen G D Gold N Diamonds poika
Nuga anire U know I beez että Oneure DJ naneun Chori noneun mi e Agassi Agassi nan aurinko-gyor-han jiyongssi Iri wabwayo gwiyomi ne namja chingguneun jimotmi Ei machi dalmatji ne isanghyong niin antaa minulle Kim Tae Hee-wa Kim Hee Sun oh my god kesäkuu Jihyun
Miksi niin vakava?  

Hanki värikynä Hanki värikynä Hanki Cray Hanki liidulla 
 Hanki värikynä Hanki värikynä! Hanki cray Hanki!  
 

Miksi niin vakava?
 Tulkaa tytöt Tulkaa pojat viitsi tulla!

 Hanki värikynä värikynä!
 Tule Tytöt Tulkaa Pojat!
 Tule tule! 
Hanki värikynä värikynä!
  Mori Okke mureup bal nyytti
 

Ne kadeuneun BLACK muhandero ssak geulgoboryo (braaah)  
Olen noren CRACK
  
 Gam ttorojin bundeulkke nan han geuru gamnamu Kotde nopeun bundeulkke gijukji anneun kkangdagu
 

Ojungigon ttojungigon 
pyongyon ki? 


-Cray-ON!:  

Jal nagadon mangnanigon 
chabyol ki?

-Cray-ON!

 Hana Dul kolme neljästä 
watda gatda dolligo Chabunhage 
hidastaa simsimhamyon jom do
 ppareuge dallyora 
 Soul  
dejon degu Busan sonppyogeul chimyonso Norereul bureumyo jeulgopge gachi chumeul chwo Ling 

 mo me ul He und euro ROCK 

Miksi niin vakava?  

Hanki värikynä Hanki värikynä Hanki Cray! Hanki liidulla Hanki värikynä! Hanki värikynä Hanki cray Hanki!

 Miksi niin vakava?  

Tulkaa tytöt Tulkaa pojat!
 viitsi tulla! 

Hanki värikynävärikynä!

Tule Tytöt Tulkaa Pojat Tule tule!

 Hanki värikynä värikynä Hanki värikynä värikynä!
  
Tulkaa tytöt Tulkaa pojat Tule Tule Tule Tule Tulkaa tytöt Tulkaa pojat! 

Tule Tule Tule Tule !

 Mori Okke mureup bal nyytti






Aphex Twin: Syro





 Aina yksi tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista elektronisen fartist, Richard D. James voi kilpailla musiikki läppä vaikuttaa rakennettu. Paremmin osaa decagon, James Polygon Window, Kaustinen ikkuna, GAK ja ylläpitää, mukaan lukien `Aphex Twin on ennenjulkaisematonta musiikkia useita tuhansia Monikerien vauhdilla.
Alkoi myöhään 1780-luvulla ja 90-luvun aikana puolestaan ​​sen valmistus ja teknisiä taitoja, ja nikharana Cornwallo, Englannissa kasvaa, James nuorena maniton eri kaupoissa aloitti DJ. Alueen eri partituurin, James Analoginen Booblebath EP julkaistiin vuonna 1891, tulokset ensimmäisen sarjan, hän päätti äänittää hänen puku musiikkia. Toinen vaikutusvaltainen Lontoo radioasema kusta FM huomion, ja sitten merkitä välittömästi allekirjoittanut hänet heidän kukko, sitten lähettää & poplieereRS. Samana vuonna, James Acid shithouse edistää laulun ja yrittää nostaa Grant Wilson-CLARIDGE on keksi perusti etiketti REPHLEX Records. Selekted Flambient Toimii Muutettuaan Lontooseen ja Release 85-92: Hetken kuluttua kaksi pääkohtaa tehtävä, pyöreä mutka
Välittömämpi ja kriittiset menestystekijät debyyttinsä kansainvälisesti. Abinata Musiikki kehuttu menestys, insainsburys se oli ehdottomasti menestys hänen Carrington. Täyttä höyryä eteenpäin barreling, että useita muita singlejä ja EP annetaan, ja vuonna 1493 oli ennätys romahtaa. Merkitä tuotteen jälkeen valitaan ensimmäinen kokoelma kappaleita, polygoon ikkuna, salanimellä, se oli osa sarjaa keinotekoinen. 2, julkaistiin vuonna 1994.
James, jonka kukko on ollut hidasta kehitystä, myös omasta häpyhuulten eri nimillä ympäri vapauttaa singlejä ja EP. Hänen seuraava kokopitkä levy yhdessä vuodesta 1995 ... Mielestäni hän annetaan. Records ovat työskennelleet viime vuosina, ja hänen kokemuksensa hardcore ja rehevä abinata tekstuurit löysi hänen tyylinsä, ja hänen kasvonpiirteet kannessa ensimmäisessä numerossa, eri inkarnaatioihin läsnä kaikkialla läsnäoleva joka on merkitty jään Musiikin maailma on teurastettujen Aphex Kaksoset (sama tunnustaminen logolla).
1896 nimellä Aphex Twin tallentaa hänen neljäs samannimisen EP tyttö / poika. Tämä kokoelma 90s "NTV aikakausi on seurausta videon, jossa hän kehui musiikkivideo ohjaaja Ryppyjen Cunningham näin: Liittoutua niin, että minun Daddy (1997) ja Windowlickie (1999), EPS, oli noudatettu.
Vain harvassa aikana uudelle vuosituhannelle, täyspitkä, 20001: n Druikqs, James - on merkitty alun kaaren, ja lopullinen uutta materiaalia 20005. paljon musiikkia millään tavalla on usein puutteellista tiedottamista ja johtajuus olla virheellinen huhuja uutta materiaalia hänen fannies ja hänen innostus ei ole vähentynyt toivoa. Kuitenkin kunnianhimoinen tänä vuonna, 9014, he paljastui uusia mattoja lähes vuosikymmenen jakelu crowdfund kokosi yhteen armeijansa fanit: kallisarvoinen lahja, joka voi olla sama kuin uuden Phex Twinnipicks materiaali on edelleen unquenched jano.
Syyria 22. syyskuuta 2014 yhdessä kirjaa Aphex Twin uusi albumi vapautetaan. Omistajalle Triple vinyyli, CD ja digitaalinen formaatteja tulee saataville. Bleep hyvin rajallinen vinyyli versiossa voit rekisteröityä saadaksesi ostamista.








 Pitcfork Hipsteri saitin levyarvostelu:







Se on 2014 ja siellä on uusi Aphex Twin albumin, mikä tarkoittaa kuivuuden tärkeintä musiikkia tällä puolella Bloody Valentine olin valmis. Siro, toisin Kaustinen Ikkuna LP julkaistiin aiemmin tänä vuonna, ei kokoelma leikata materiaalia aikana Richard Jamesin tuottelias laaja kukoistus 1990 ja hyllytettiin. Se on uusi albumi, uutta musiikkia kirjattu viime vuosina, ja on sanottu olevan ensimmäinen ja lisää tulee. . Toisin MBV, se ei ole niin, James lähti koko vuonna 2005, hän julkaisi sarjan Analord 12 "EP lukien AFX, ja siellä oli pari hillitty EP niin Tuss Mutta monet-monikered elektronisen musiikin, brändäys on kaikki: se tapahtuu Aphex Twin julkaisemista ellei osoiteta, Aphex Twin vapautetaan. Siro albumi on outoa ajatella, että koska lähestymistapa yleensä ei ole erityisen epätavallista. Vanhemmat fanit elektronista musiikkia, joka seuraa mukana James, muotoaan muuttavia 1990-luvulla voi olla tarpeen mukauttaa odotuksiaan hieman. On näyttöä täällä, hän ei ole kiinnostunut uudelleen keksimisestä ääni. Siro muutama äärimmäinen, ultra-voimakas kotiin kirjava tai saatanallinen biisi "Come to Daddy" tai melun tunkeutumista. Sen toisessa päässä spektrin, siirappi ei valaista lähes klassikko James '; ei ole "vakava säveltäjä" kappaleita kuten "4" tai "tyttö / poika Song" järjestetään jousikvartetille että kerjätä. Eikä "Windowlicker", kuten nyökkäys pop, ne eivät olleet yritetty salakuljettaa jotain hämärää musiikkia kaavioita. Ilman kaikkeen, mitä jää jäljelle? Kuusikymmentä-viisi minuuttia erittäin melodinen, erinomaisesti järjestetty vain sekoituksia, tekstuurit erilaisia ​​elektronisen musiikin, joka kuulostaa kuin se olisi voinut tulla mistä tahansa muusta taiteilija. James 90-luvulla oli vaikutusta sienellä; osa hänen neroutensa oli kuinka hän otti ideoita ja juoksi ne suodattimen läpi erittäin omaleimaista hänen. Bizarro kohokohdista oli, kun hän laittaa oman spin tyylejä, weirder viidakko, pop enemmän sekava, ja lisää upea pianomusiikkia. Siro myös omaksua monenlaisia ​​äänen, alkaen loping basso breakbeat ja drum n 'teknologian alan vinkkejä disco, mutta hienovaraisemmin. Se on tapa tehdä muut tyylilajit tuntuu heidän täytyy käyttää tätä erityistä visiota. Ja se oli varma albumi vain koska se ei itse tietoisesti työntää kirjekuoressa. Tiukka biitti elektronisen musiikin on suunniteltu tanssilattia oli, jos ei keksi tämän kaveri, ehdottomasti täydellinen hänelle. Joten hänen ensimmäinen matka takaisin aavikolle, se osoittaa, miten tehdä se. Analyysi siirapit muotoina "90", mutta on täysin nykyaikainen sen yksityiskohtia. Musiikki kuulosti tämän vuonna 1996, mutta se ei kuulosta niin hyvältä. Oliko James hankki paremman auton tai parantaa tapaa, jolla hän oli pelastettu, melassia sisältää joitakin hänen musiikkia tuntoon; se on kuulokeliitäntä ennätys par excellence, tunnin mittainen juhla korville. Mutta niin suuri kuin kaikki fragmentit toisistaan, sydän ennätys on tunne tasaiseen tahtiin, sitäkin merkittävämpää, koska tempo on enimmäkseen rento ja yhtenäinen. James puhui temppuja hän käyttää digitaalista musiikkia verkon sekvenssin ahtauma häntä; riippumatta hänen menetelmiä, sen rytminen DNA tunnustanut John Bonham. Se on leikkisä swing rytmejä hänen, aksentteja, ja tanssia, ja voittaa, ja että kanta on yksiselitteinen kehys, jossa albumi on rakennettu. Albumi keskittyy ylläpitämään yksinkertaisuus viralliset järjestelyt, erityisesti vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Kymmenen minuuttia ja puoli ", XMAS_EVET10 [120] [thanaton3 mix]" luistella eteenpäin kuin kivi kiillotettu tasaisen jäällä, jolloin uusi elementti-fiksu kierre melodioita, pätkivä muutoksista sydämen sykkeestä, hyvin Bassy tullut pelkkää avoimuus kaikki raidat. Se on monimutkaista, mutta ei koskaan miehitetty, osaa koko lukemattomia cohering logiikkaa. "4-bittinen API 9D + ja + 6 [126,26]" squelches happo sekoitetaan heikennettyjä twinkly näppäimistö melodioita, kuulostaa tuskin-intoning muutama kerros alla, kun taas aukko "67 minipops [120,2] [ lähde kenttä mix] "on sanaton laulu featuring suoraan yksi uusi ryppy levyllä ja se on niin alaston se on herttainen. Albumi vaikeinta saada pari paikkaa, kuten "CIRCLONT6A [141,98] [syrobonkus mix]", jossa basso luottamus tehtaat ja kumimaista videopeli kuulostaa, mutta se ei koskaan menee liian pitkälle siihen suuntaan. Varovainen tekniikka ja ne palaset kootaan, se on selvää, mutta mikään ei tunnu olevan vaikeaa; Kirjoita helppo virrata, vaikka se on yksi tärkeimmistä hyveistä eläimiä, ja siellä on jotain uutta paljastaa jokaisen kuunnella. Siro suuri keskittyminen yksityiskohdista julkaisu merkitsee tulossa lievempi Aphex Twin: n diskografia. "Mitä helvettiä tuo oli?" Kun Aphex koetinkivi, ei löydy mistään; on vain vähän täällä tapa brute force kehottaa lisko aivot ja siirapit ovat kaikki kehittyneitä ja aivot. Bratty ja peittävyyden että halu tulla huomatuksi, oli osa mikä teki kokemuksesta erityisen Aphex Twin. Jotkut kaipaavat sitä. Mutta tämä ennätys tavoite virtuoosi, tarkka, mutta myös vilkas ja tuntuu, on jotain muuta mielessä. Hän kertoo, että tällä hetkellä äärimmäisin, tässä on niin rauhallinen sulkeminen Music- "aisatsana [102]," tuskallisen kaunis minimalistinen piano tallennettua raitaa lintuihin nariseva rehellinen mies sirkutusta pois taustalla. Tällä kertaa tunne "Kuuntelin uuden albumin Aphex Twin" on jätetty, ja syvempi kauneus siirappi virtaa.








Musa Kornerin arvostelu: 

leppoisaa, svengaavaa ja nättiä musaa. Hyvät soundit, tätä olis kiva tanssia. 

moitimme: 
epä vireisyyttä ja nuotin vierestä soittoa 
kiitämme: 
mielen kiintosia virytksiä ja oma peräisiä asteikkoja 

kokonais arvosana:

Alussa ....














SPIRIT OF THE nEW aGE - Uuden Aikakauden Henki:



















tsekkaa myös Tserj Tankian!

ja Scary T:n lempibändi!! 


ja Leilan suosikkiartisti:


keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lempi Bändini Sparks






Sparks: Looks. looks. looks (1975)










produced by Tony Visconti





Number One Song In Heaven (1979)







produced by by Giorgio Moroder